BLOG SPAI SPORT

Durant el passat mes d'abril alguns socis d'Spai Sport Wellness & Padel van participar al Trail Cap de Creus. Més enllà d'una carrera, el Trial Cap de Creus és la oportunitat de conèixer el paradís de la millor manera possible: corrent. Els nostres socis van desafiar els imponents penya-segats de la Costa Brava, es van camuflar entre les siluetes...

Tots hem escoltat a vegades mites al voltant de fer excercici que van bé i altres que van malament. Dons bé, estar clar que existeixen molts mites al voltant de l'activitat física que es van transmetent de boca en boca i que, en la majoria dels casos, són falsos.

En aquest tipus de curses d'obstacles la distància és el de menys, l'important és la teva capacitat per complir amb els constants desafiaments que et proposen durant tot el recorregut. Trobaràs obstacles i proves dissenyats per reptar les teves habilitats més ocultes i disparar la teva adrenalina en les situacions més insospitades.Naturalesa,...

Si t'estàs plantejant deixar d'entrenar et donem 5 motius perquè no ho facis! La salut no es pot comprar enlloc, depèn de nosaltres, l'esport que fem i del que menjem.

Spai Cross té tots els ingredients per convertir-se en l'entrenament perfecte si el que estàs buscant són resultats ràpids, superar-te en cada sessió i arribar a l'estiu en plena forma. Combina de la millor manera l'entrenament cardiovascular amb exercicis d'alta intensitat i el treball muscular de la part superior de cos.

De vegades, passem més temps planejant les vacances que la nostra pròpia vida. Encara que, en el fons, desitgem perdre pes desesperadament, augmentar el nostre nivell d'energia o de confiança, la majoria de nosaltres no dediquem el temps suficient a planificar els nostres objectius ni a viure la vida com volem.