ARTS MARCIALS

A Spai Sport trobaràs un ampli ventall per practicar arts marcials. Amb unes instal.lacions d'última generació podràs pacrticar les disciplines de Kick Boxing, Taekwondo i Jiu Jitsu. Totes elles tant per homes com per dones. A més, els nostres professionals també fan classes extraescolars per els més menuts.

KICK BOXING

Es tracta d'una disciplina de combat que utilitzen els peus i els punys, en particular és una de les disciplines de Boxe pieds-poings que van desenvolupar primer els japonesos i després els nord-americans.

Aquest disciplina neix a mitjans dels anys seixanta el japonès Kurosaki, practicant de Karate Kiokushinkaï, viatjà a Tailàndia descobrint el Muay-Thai. A la seva tornada al Japó va decidir barrejar les seves tècniques de Karate amb les del Muay-Thai, suprimint els cops de colze i genoll, així va néixer un nou esport denominat kick (donar puntades de peu), boxing (boxejar). Fem classes tant per adults com per nens.

TAEKWONDO

En el taekwondo, des dels seus inicis va prendre el seu tipus d'uniforme i sistema de graus per color de cinturó (Syu / Dan). Per a aquesta pràctica cal el Dobok (vestit) i el Tu (Cinturó) el qual identifica el nivell o grau del practicant.  Els beneficis d'aquesta pràctica poden ser innombrables estudis mostren que les persones que exerceixen regularment aquesta disciplina al llarg de la seva vida disminueixen el reg d'obesitat, malalties o condicions cròniques que afectin la salut, ja sigui física, mental o emocional. 

Al nostre centre esportiu desenvolupem classes tant per adults com per a nens. Participem periódicament a campionats i a exàmens de cinturó.