A Caldes tenim una gamma d'activitats extraescolars amb les que el nostre objectiu és educar mitjançat l'esport. Amb les activitats extraescolars no pretenem aconseguir esportistes d'èlit. Des del rigor dels nostres projectes esportius, fomentem la vessant lúdica de l'activitat extraescolar i la motivació per l'aprenentatge, el respecte, l'esforç, l'atenció a la diversitat i les relacions personals i socials dins del grup. 

TAEKWONDO infantil

El Taekwondo com a activitat extraescolar en els nens té un conjunt de beneficis innombrables.  Intentem treballar en el nostre ensenyament formatiu del Taekwondo com Art marcial i esport dins l'oferta d'activitats esportives.

Beneficis fisiològics:

Ajuda a controlar el sobrepès, l'obesitat i el percentatge de greix corporal. Enforteix els ossos, augmentant la densitat òssia. Enforteix els músculs i millora la capacitat per fer esforços sense fatiga. 

Beneficis psicològics:

Millora l'estat d'ànim. Augmenta l'autoestima i proporciona benestar psicològic. Disminueix el risc de patir estrès, ansietat i depressió. 

Beneficis socials:

Fomenta la sociabilitat, la cooperació i el valor que té el treball de l'equip per sobre de l'ego personal. Augmenta l'autonomia i la integració social, aquests beneficis són especialment importants en el cas de discapacitat física o psíquica.

HORARIS: Dilluns, Dimecres i Divendres

18h a 19h: Nens de fins a 9 anys

19h a 20h: Nens a partir de 9 anys

Preu: 34,90€ al mes

ESCOLA DE PADEL

Estem molt orgullosos de la feina que fem amb la nostre escola de pàdel, ja que a part d'ensenyar aquest esport que ens apassiona, ensenyem als nostres alumnes els valors que han de tenir tots els esportistes, companyerisme, treball en equip, autocontrol, respecte, fair play, esforç i superació personal...

Ara mateix més de 100 alumnes avalen la nostra escola i una trentena d'ells ja han pogut passar a l' escola de Competició i s'han iniciat a la competició activa d'aquest esport jugant diferents campionats federats on han deixat el club en molt bona posició.

HORARIS: Dimarts i Dijous

GRUP A: 17.30h a 18.30h 

GRUP B: 18.00h a 19.00h

Preus mensuals

ZUMBA KIDS

Ideal per: Ideal per als seguidors de Zumba® més joves. Els nens d'entre 7 i 11 anys tenen l'oportunitat de mantenir-se actius i ballar al ritme de la seva música favorita.

Com funciona: Les classes de Zumba® Kids ofereixen rutines pensades per a nens sobre la base de les coreografies originals de Zumba®. Els passos s'aprenen a poc a poc, i afegim jocs, activitats i elements d'exploració cultural a l'estructura de la classe. 

Beneficis: Ajuda a desenvolupar un estil de vida saludable i incorpora el condicionament físic com a part natural de la vida dels nens a través d'un entrenament divertit. Les classes incorporen valors claus per al desenvolupament dels nens, com ara lideratge, respecte, treball en equip, confiança, autoestima, memòria, creativitat, coordinació i consciència cultural.

HORARIS: Dilluns i Dimecres

De 17.30h a 18.15h

Preu: 34,90€ al mes

KICK BOXING infantil

El Kickboxing infantil, igual que altres Arts Marcials o Esports de Contacte, incideix en el desenvolupament de la personalitat del nen, els ajuda a guanyar disciplina, estimula les relacions socials i els facilita el la capacitat de lluita i autocontrol.

HORARIS: Dimarts i Dijous

De 17.00h a 18.00h

Preu: 34,90€ al mes

MULTI SPORTS

Ideal per: Aquesta activitat dóna la possibilitat d'iniciar-se en diversos esports amb la finalitat que pugui escollir en acabar l'Educació Primària, el que més s'adeqüi a les seves possibilitats i / o interessos. A més amb aquesta activitat s'aconsegueix l'adquisició d'un bagatge motriu, expressiu i creatiu molt beneficiós tant per a la vida diària de l'individu com per a la pràctica esportiva, ja sigui aquesta encaminada a l'oci i / o manteniment, o bé cap al rendiment.


Com funciona: Els objectius que es persegueixen amb aquesta activitat són principalment aconseguir que els nens adquireixin una sèrie d'habilitats motrius bàsiques a través de diferents esports. Aquestes habilitats bàsiques són: desplaçaments, salts, girs, bots, passades i recepcions, fomentar l'esport com a oci i gaudi del temps lliure, aprendre a respectar a tots els components del joc i fomentar el treball en grup, conèixer els materials i el lloc de joc necessaris per a realitzar el tipus d'esport plantejat per a cada mes, adquirir coneixements del propi cos: segments, lateralitat, equilibri ....


HORARIS: Dilluns i Dimecres 

De 17h a 18h

Preu: 34,90€ al mes