Socis guanyadors a la Cerdanyola Adventure Race

2018-02-28

El passat dissabte 17 de Febrer es va disputar la primera cursa del circuit nacional de curses d'obstacles a Cerdanyola del Valles, la Cerdanyola Adventure Race. Alguns socis del centre hi van participar i aquests vàren ser els seus resultats:

Gemma Alcalà 1era possició Categoria Open Femenina.
Miguel Angel Gibello 2ona possició Categoria Open Masculina
Ivan Rando 8a possició Categoria Open Masculina
Jordi Corominas 10a possició Cateria Elit +25 anys
Carles Mulleras 2a possició Categoria Elit +40 anys 

Cerdanyola Adventure Race és una divertida carrera d'obstacles i aventura. És un continu repte que posarà a prova la teva força, resistència i habilitats físiques i mentals durant els quilòmetres de la prova, en un circuit tancat de 2,7 Km., que hauràs de completar en tres ocasions en categoria elit i open, i en dues ocasions en la categoria popular.
Durant la carrera els socis d'Spai Sport van haver de superar els més de 25 obstacles que es van trobar en cadascuna de les voltes al circuit. Tot això en les imponents instal·lacions per a l'aventura del Bosc Tancat de Cerdanyola, una instal·lació dedicada per complet a l'oci i l'aventura.

En aquest tipus de curses d'obstacles la distància és el de menys, l'important és la teva capacitat per complir amb els constants desafiaments que et proposen durant tot el recorregut. Trobaràs obstacles i proves dissenyats per reptar les teves habilitats més ocultes i disparar la teva adrenalina en les situacions més insospitades.
Naturalesa, esport, aventura i molta diversió és el resum del que van viure els aquests socis d'Spai Sport i el coordinador i monitor d'Spai Cross. Una jornada inoblidable en la que descobrir tot el que sou capaços de fer!