Els 5 riscos de deixar el gimnàs

2018-02-26

Si t'estàs plantejant deixar d'entrenar et donem 5 motius perquè no ho facis! La salut no es pot comprar enlloc, depèn de nosaltres, l'esport que fem i del que menjem.

👉Perdràs energia i no serà bo per a la teva salut. Si vas al gimnàs menges amb més gana (i vigiles la dieta), dorms millor i tens més energia per afrontar els teus compromisos laborals i familiars. Recorda que quan no anaves al gimnàs et senties permanentment cansat, desganat, potser fumaves, menjaves a deshora i tenies problemes de son. No deixis que aquests mals temps tornin.

👉 Perdràs massa muscular ja que el teu cos no veurà la necessitat de mantenir massa a nivells superiors als imprescindibles. No permetis que el treball de molts anys quedi en poc o gens.

👉Perdràs el to muscular junt amb la pell suasu i tensa. Aquesta tensió muscular anirà desapareixent amb els mesos i amb ella la anatomia esvelta i acurada que havies aconseguit.

👉Perdràs capacitat aeròbica. L'exercici aeròbic té innombrables efectes beneficiosos per a la salut, que de poc es van perdent quan es deixa de realitzar.

SENTIR-TE MILLOR NOMÉS DEPEN DE TU! 😉💪.

Recorda que ara et pots inscriu-re a Spai Sport desde 28,90€/mes. Dona't d'alta aquí.