Spai Cross, la classe dirigida que t'assegura els resultats més ràpids.

2018-01-16

Spai Cross té tots els ingredients per convertir-se en l'entrenament perfecte si el que estàs buscant són resultats ràpids, superar-te en cada sessió i arribar a l'estiu en plena forma. Combina de la millor manera l'entrenament cardiovascular amb exercicis d'alta intensitat i el treball muscular de la part superior de cos.

Spai Cross  és una acivitat dirigida (50 minuts de durada) formada per un entrenament intervàlic d'alta intensitat amb l'objectiu de tonificar i cremar greix, al mateix temps, contribueix a l'augment de la capacitat pulmonar. Es realitzen intervals on es treballa amb una intensitat cardiovascular superior al 90% i s'intercala amb fases de recuperació.

"La intensitat d'aquesta activitat es alta però els nostres monitors l'adapten a cada persona i al seu nivell, així que no importa el teu nivell inicial" ens explica el seu creador, Carles M. 


Quins són els beneficis d' Spai Cross

A més de tots els avantatges que ofereix la combinació del treball cardiovascular amb l'alta intensitat, amb Spai Cross podràs guanyar força, definir múscul, millorar la teva resistència cardiovascular o la coordinació com a beneficis físics. 

Els seus beneficis es resumeixen en:

  • Reducció de volum corporal.
  • Augment de la capacitat aeròbica, resistència i força muscular.
  • Activa el metabolisme de manera que en repòs l'organisme segueix metabolitzant les grasses.

Amb aquesta activitat podràs cremar fins a 800 calories en cada sessió i aconseguiràs un "cos fitness", notant com els teus músculs es comencen a definir en comptes de créixer en volum.


Com són les sessions d' Spai Cross

La sessió d'Spai Cross té una duració de 50 minuts i inclou de 7 a 10 blocs d'exercicis  que permeten treballar en conjunt la part cardiovascular i el desenvolupament muscular amb 2 HIITS seguits (entrenament intervàlic d'alta intensitat), exercicis funcionals i metabòl·lics, entre altres activitats.

Les sessions es realitzen a la nostra sala fitness, a la zona dedicada a Cross-fit.